هشتمین نشست گروه تاریخ پزشکی:
این نشست در تاریخ 16/11/93 در سالن های آمفی تئاتر دانشکده پزشکی با حضور اساتید بخش داروسازی سنتی با موضوع هویت اسلامی و تاریخ پزشکی ایران در عرصه علم طب برگزار می گردد.
شرکت در این نشست جهت دانشجویان داروسازی ورودی مهر 92 الزامی و برای دیگر دانشجویان اختیاری می باشد.

بیست و یکمین دوره آموزشی گروه تاریخ و فرهنگ  علوم پزشکی
این دوره ویژه دانشجویان دندانپزشکی بوده و از تاریخ 19 لغایت 25 اسفند ماه در سالن گروه اخلاق پزشکی دانشکده پزشکی برگزار می گردد.

نهمین نشست گروه تاریخ پزشکی:
این نشست در تاریخ 21/2/94در سالن مطهری دانشکده پزشکی با حضور اساتید عالی رتبه و دانشجویان پزشکی شرکت کننده در بیست و دومین دوره آموزشی گروه تاریخ و فرهنگ علوم پزشکی با موضوع تاریخچه دانشکده پزشکی شیراز  برگزار گردید. شرکت در این نشست جهت دانشجویان پزشکی ورودی مهر 90الزامی و برای دیگر دانشجویان اختیاری بوده است.

بیست و دومین دوره آموزشی گروه تاریخ و فرهنگ  علوم پزشکی
این دوره ویژه دانشجویان پزشکی بوده و از تاریخ 20لغایت 27اردیبهشت ماه 94 در سالن های گروه اخلاق پزشکی و دفتر ریاست دانشکده پزشکی برگزار گردید.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1394-3-4 8:54        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ