بیانیه رسالت دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

رسالت دانشکده پزشکی در رابطه با آموزش پزشکی عمومی، تخصصی و آموزش های مقطع کارشناسی ارشد و PHD  با در نظر گرفتن نیازهای سلامت جامعه و با توجه به اسناد بالادستی و ارزشها و پاسخگویی اجتماعی توسط ذینفعان اصلی دانشکده تدوین گردیده است. رسالت این دانشکده در زمینه آموزش، پژوهش و درمان مبتنی بر نیازهای سلامت جامعه می باشد و این دانشکده وظیفه تعلیم و تربیت دانشجویان بر اساس روش های نوین آموزش را به عهده داشته و در این زمینه از امکانات، تجهیزات، منابع و تکنولوژی های نوین آموزشی استفاده می نماید. امکانات بیمارستانی و توانمندی های درمانی در استان و سرآمدی در حیطه درمان، محیطی مناسب را برای آموزش دانشجویان بر اساس نیاز های جامعه فراهم آورده است.

این دانشکده همواره تلاش می نماید تا با ایجاد محیطی پویا و علمی و همچنین ایجاد رابطه علمی، منطقی و صمیمی بین اساتید، دانشجویان و کارکنان شرایط را به گونه ای فراهم نماید تا دانشجویان ضمن فراگیری توانمندیها و مهارتهای لازم در عرصه های آموزشی، پژوهشی و درمانی نیازهای جامعه را تشخیص داده و برای رفع آنها اقدام نمایند و افرادی متعهد با توانمندی یادگیری مادام العمر فارغ التحصیل شوند، این افراد توانایی پیشرفت و تحصیل در سطوح بالاتر و ارائه خدمت به جامعه را به نحو احسن خواهند داشت. همچنین در خصوص اساتید نیز این دانشکده تلاش می نماید که بهترین اساتید در حیطه های مختلف علوم پایه و بالینی را جذب نماید. این دانشکده هم چنین به عنوان قطب آموزشی، پژوهشی و درمانی جنوب کشور انجام وظیفه می نماید.

اهداف

ارتقا کمی و کیفی آموزش پزشکی عمومی

ارتقا کمی و کیفی آموزش تخصصی

ارتقا کمی و کیفی آموزشی مقاطع کارشناسی ارشد و PHD

ایجاد سیستم مدیریت پویا و نوآور

بکارگیری روش های نوین آموزشی و پژوهشی

ارتقا منابع آموزشی و پژوهشی

جذب دانشجویان خارجی

تبادل دانشجو و استاد با دانشکده های معتبر دنیا

همکاری و مبادلات آموزشی و پژوهشی با دانشکده های پزشکی کلان منطقه 5 و سایر دانشکده های پزشکی منطقه

تامین اعضای هیات علمی توانمند

تامین تجهیزات ضروری آموزشی و پژوهشی

توجه به تقویت مهارت آموزش مادام العمر دانشجویان و ارتقا سطح تحصیل آنان

ارزش ها

ارزشهای متعالی دین مبین اسلام در زمینه حفظ کرامت انسان، ارتقای سلامت و کیفیت زندگی، اهمیت به کاهش درد دردمندان، مراعات احکام الهی  و شئونات انسانی، التزام به رعایت حقوق انسانی، رعایت اصول اخلاق حرفه ای در تدوین این رسالت در نظر گرفته شده است.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1398-2-7 13:11        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ